Ndërlidhjet

Rritje e tregjeve evropiane


Tregjet financiare evropiane kanë shënuar një rritje prej 2%, më e larta në dy muajt e fundit.

Rritje kanë shënuar dhe aksionet e bankave në treg, aksione që pësuan rënie të mëdha me fillimin e krizës financiare.

Bankat kryesore evropiane, si BNP Paribas, Banco Santander, HSBC, UBS dhe UniCredit, kanë shënuar rritje të vlerës së aksioneve të tyre nga 3.8 deri në 14.2%.
XS
SM
MD
LG