Ndërlidhjet

Rrëmbyesit somalezë kërkojnë 1 mln. $


Grupi i armatosur, i cili të dielën rëmbeu tre punonjës humanitarë, në mesin e të cilëve një shtetas belg dhe një danez, ka kërkuar 1 milion dollarë shpërblesë për lirimin e tyre.

Të rrëmbyerit janë anëtarë të organizatës "Mjekët pa kufi".

Qendra e organizatës në Bruksel njoftoi se ka humbur kontaktin me punonjësit e saj, dhe tha se i rrëmbyeri i tretë është somalez.
XS
SM
MD
LG