Ndërlidhjet

Amerikanët mendojnë se SHBA-ja shkon në drejtim të duhur


Për herë të parë pas disa vitesh, shumica e amerikanëve mendojnë se SHBA-të po shkojnë në drejtim të duhur, që tregon se presidenti, Barak Obama, për 100 ditët e para të udhëheqjes ka arrutur të ngrisë disponimin e opinionit dhe të ngjallë shpresën për një të ardhme më të ndritshme, thonë rezultatet e një hulumtimi të opinionit nga agjencia Asoshieted Press.
Numri i amerikanëve, të cilët konsiderojnë se vendi po shkon në rrugë të drejtë është rritur nga 40 për qind sa ishte në muajin shkurt në 48 për qind. Në anën tjetër, 44 për qind e të anketuarve thonë se SHBA-të po shkojnë në drejtim të gabuar.
XS
SM
MD
LG