Ndërlidhjet

Rusët nuk e konsiderojnë Serbinë aleat kryesor


Qytetarët e Rusisë nuk e konsiderojne Serbinë si aleat të rëndësishëm, tregojnë rezultatet e një ankete të redaksisë ruse të radios shtetërore britanike.

Banorët e Rusisë i shohin si aleatë krysor Bellorusinë dhe Kazakstanin, madje edhe SHBA-të, të cilat renditen në vendin e tetë në listën e aleatëve, theksohet në publikimin e rezultateve të anketës.

Hulumtimi njëherit ka nxjerrë në pah se rusët e shohin si kërcënim të madh krizën ekonomike, e cila muajin e kaluar ka rritur papunësinë për 12 për qind.
XS
SM
MD
LG