Ndërlidhjet

Pakistan:Talibanët tërhiqen në luginën Svat


Talibanët në Pakistan kanë bërë të ditur se kanë urdhëruar luftëtatët e tyre që të tërhiqen nga pjesa veriperëndimore e vendit dhe të kthehen në fortifikatën e tyre më të madhe në luginën Svat. Qeveria në Islamabad në muajin shkurt ishe marrë vesh me talibanët që në këtë pjesë të Pakistanit të jetë në fuqi ligji islamik, në mënyrë që t'i ndërpresë konfliktet që po zgjasin tash dy vjet.
XS
SM
MD
LG