Ndërlidhjet

G-7: Rënia ekonomike po zbutet


Ministrat e financave të shtatë vendeve më të zhvilluara industrialisht (G-7) thonë se rënia në ekonomitë e tyre po zbutet, megjithqë ripërtritja ende nuk është e sigurt. Ata, pas takimit të djeshëm në Uashington, premtuan se do të bëjnë përpjekje që kompanitë e caktuara financiare të jenë të shëndosha.

Sipas ministrave të financave të G-7-tës, aktiviteti ekonomik do të filloj të tregoj ripërtritje më vonë këtë vit, megjithqë perspektiva mbetet e butë dhe ekziston rreziku se ekonomia globale ende mund të përkeqësohet.
XS
SM
MD
LG