Ndërlidhjet

Shqipëria paraqet sot kërkesën në BE


Shqipëria ia dorëzon sot Çekisë, si kryesuese e radhës e Bashkimit Evropian, kërkesën për njohjen e statusit të kandidatit për pranim në BE. Kërkesën do ta paraqesë, kryeministiri i Shqipërisë, Sali Berisha, gjatë vizitës në Pragë. Më herët kryeministri Berisha, ka thënë se vendimi për këtë ishte bashkërenditur me vendin kryesues dhe me vendet anëtare të BE-së, të cilat , spas tij, e "mbështetën këtë akt dhe këtë vendim".
XS
SM
MD
LG