Ndërlidhjet

404 kandidatë kalojnë testin për FSK


Pas disa testimeve dhe procedurave seleksionuese, janë përzgjdhur 404 kandidatë për gjeneratën e parë të Forcës Mbrojtëse të Kosovës, ka bërë të ditur komanda e KFOR-it në Prishtinë.
Kandidatët, pjesëtarë të të gjitha komuniteteve në Kosovë kanë kaluar testin për Forcën e Sigurisë në bazë të stërvitjeve të kryera paraprakisht.
Forca e Sigurisë e Kosovës do t'i ketë 2.500 pjesëtarë të rregulltë dhe 800 rezervë, prej të cilëve 1.500 vetë do të përzgjidhen nga ish Trupat Mbrojtëse të Kosovës.
XS
SM
MD
LG