Ndërlidhjet

BE-ja e aftë të ballafaqohet me grip


Autoritetet shëndetësore në Bashkimin Evropian, me seriozitet dhe shqetësim të madh po e shqyrtojnë mundësinë e shfaqjes së epidemisë së gripit të derrave, por nuk ka asnjë arsye për panik, pasi vendet anëtare të BE-së dhe Komisioni Evropian, janë të afta që t'i kundërvihen kësaj sëmundjeje.

Ky ishte konstatimi nga mbledhja e mbrëmëshme e jashtëzakonshme e ministrave të shëndetësisë së BE-së në Luksemburg.
XS
SM
MD
LG