Ndërlidhjet

FMN: 1.6 mrd $ hua për Bosnjë e Hercegovinën


Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe Bosnja kanë arritur marrëveshje për një hua prej 1.6 miliardë dollarëve, për të ndihmuar këtë vend ballkanik që të luftojë krizën globale ekonomike.

Costas Christou, kreu i delegacionit të FMN-së që vizitoi Bosnjen, tha se qëllimi i huasë tre vjeçare është ruajtja e stabilitetit makroekonomik në vend dhe nxitja e rritjes afatmesme të ekonomisë.
XS
SM
MD
LG