Ndërlidhjet

Dhjetë banka amerikane kërkojnë kapital shtesë


Analizat e rezervave federale tregojnë se 10 nga 19 banka amerikane kanë nevojë për një kapital shtesë prej 75
miliardë dollarë për të tejkaluar krizën në rast të përkeqësimit të recesionit.
Njëherit këto analiza kanë konkluduar se sistemi financiar dhe ekonomia amerikane, po shërohen, por ende nuk janë tërësisht të shëndoshë.
Disa banka janë stabile, por disa tjera kanë nevojë për kapital të ri prej miliarda dollarësh.
XS
SM
MD
LG