Ndërlidhjet

OBSH: 2500 raste të virusit H1N1


Numri i rasteve të reja të dëshmuara të gripit të derrave në botë është ngritur në 2500 në 25 vende, ka bërë të ditur Organizata Botërore e Shëndetësisë.
Nga ky grip derë më tash kanë vdekur 46 persona në Meksikë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Raste të reja të virusit H1N1 janë regjistruar në Japoni dhe Australi. Në këto dy vende deri tash nuk kishte të infektuar me këtë virus.
Numri i rasteve të reja të dëshmuara të gripit të derrave në botë është ngritur në 2500 në 25 vende, ka bërë të ditur Organizata Botërore e Shëndetësisë.
Nga ky grip derë më tash kanë vdekur 46 persona në Meksikë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Raste të reja të virusit H1N1 janë regjistruar në Japoni dhe Australi. Në këto dy vende deri tash nuk kishte të infektuar me këtë virus.

XS
SM
MD
LG