Ndërlidhjet

Fillon konferenca e OKB për mbrojtjen e Oqeaneve


Ekspertë nga 120 vende takohen në Indonezi në Konferencën Botërore të Oqeaneve.

Njëri nga synimet kryesore të tubimit është krijimi i një forumi të përhershëm, për të koordinuar përpjekjet e konservimit, dhe për t’u përballur me rritjen e nivelit të oqeaneve si pasojë e temperaturave të larta.

Konferenca pritet të ofrojë një debat shkencor para negociatave përfundimtare mbi traktatin e Kombeve të Bashkuara për ngrohjen globale, i cili do të mbahet në Kopenhagë në dhjetor.
XS
SM
MD
LG