Ndërlidhjet

Mali i Zi nuk ka pranuar kërkesë nga Kosova për kthim të pronësMali i Zi nuk ka pranuar nga Kosova asnjë kërkesë për kthim të pronës, ka njoftuar ministria e jashtme dhe e integrimeve evropiane.

"Kjo çështje nuk është ngritur deri tash as në kontaktet e shumta që kemi pasur në raste tjera", ka thënë ministria në Podgoricë.

Në njoftim thuhet se Mali i Zi është i gatshëm që të bisedojë "edhe me Kosovën ashtu si me fqinjët tjerë" për të gjitha çështjet me interes të përbashkët.
XS
SM
MD
LG