Ndërlidhjet

Kanceri, diabeti dhe zemra, shkaktaret kryesore të vdekjeveSëmundjet kronike si kanceri, problemet e zemrës dhe diabeti kanë arritur nivelet e epidemisë në shkallë globale. Këto sëmundje së bashku shkaktojnë më shumë vdekje në botë se sëmundjet ngjitëse si malarja, SIDA apo tuberkolozi.

Të dhënat janë bërë të ditura nga Organizata Botërore e Shëndetësisë.
XS
SM
MD
LG