Ndërlidhjet

Papa Benedikti XVI: Paqa afatgjate çështje e besimit


Papa Benedikti i XVI ka deklaruar në Jerusalem se “paqa afatgjatë është çështje e besimit që mbështetet në drejtësi dhe integritet”. Këto komente Papa i ka bërë gjatë takimit me kryetarin e Izraelit Shimon Peres ku ka arritur pas vizitës dy ditëshe në Jordani.
Gjatë qëndrimit në Izrael Papa Benedikti i XVI do të mbajë një meshë, do të vizitoj qendren memoriale Jed Vashem dhe vende tjera të shenjëta.
XS
SM
MD
LG