Ndërlidhjet

Rusia i bllokon planet e OSBE-së


Rusia i ka bllokuar planet për zgjerimin e misionit monitorues të Organizatës për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë (OSBE) në Gjeorgji dhe mund të ndodhë, që bisedimet për këtë çështje të pezullohen.

Moska së pari e kishte bllokuar misionin e vjetër 16 vjeçar, vitin e kaluar, për shkak se anëtarët e OSBE-së kishin refuzuar, që t’i njohin rajonet separatiste gjeorgjiane, Osetia Jugore dhe Abkhazia, si shtete të pavarur.
XS
SM
MD
LG