Ndërlidhjet

Xhirohet filmi për Sinatrën


Regjisori Martin Scorsese, fitues i çmimit Oskar, do ta xhiroj një film për jetën dhe veprën e këngëtarit Frank Sinatra, që do të ishte filmi i parë për këtë këngëtar legjendar.

Kompanitë, që e kanë shpallur këtë projekt, nuk kanë thënë asgjë se cili aktor do të angazhohet për ta luajtur rolin e këngëtarit Sinatra.
XS
SM
MD
LG