Ndërlidhjet

Ivanoviq: Statusi i Kosovës – transitor


Duke u shprehur për statusin e Kosovës, politikani serb i Kosovës, Oliver Ivanoviq, tha sot se “atë që shqiptarët dhe disa vende me ndikim në botë e konsiderojnë të zgjidhur dhe përfundimtar, ne e konsiderojmë status transitor”.

Sipas tij, statusi i Kosovës mund të jetë përfundimtar vetëm atëherë kur, në marrëveshje me Serbinë, do të gjendet zgjidhje “e drejtë”, që do të pranohet edhe nga qeveria e Serbisë.

Këto komente ai i bëri pasi është zgjedhur kryetar i Partisë Socialdemokrate të Serbisë për Kosovën.
XS
SM
MD
LG