Ndërlidhjet

Komshiq padit Qosiqin


Anëtari i Kryesisë së Bosnjës Zhelko Komshiq i ka dërguar një kërkesë Prokurorisë së këtij vendi që të nisë procedurën e ndjekjes penale dhe ndërkombëtare përmes Interpolit të ish zyrtarëve jugosllavë Dobrica Qosiq dhe Zoran Liliq.
Në kumtesë thuehet se Qosiq dhe Liliq gjatë luftës në Bosnjë ishin në poste prej nga drejtohej lufta agresive në teritorin e Bosnjës.
Në përgatitje e sipër janë edhe disa padi tjera ndaj ish zyrtarëve të Beogradit me dyshimin se kanë bërë vepra të rënda penale kundër integritetit të Bosnjës, thuhet në kumtesën e Zhelko Komshiqit.
XS
SM
MD
LG