Ndërlidhjet

Bogdanoviq dhe Gjorgjeviq nuk lejohen të hyjnë në Kosovë


Institucionet kosovare nuk kanë lejuar ministrin e Serbisë Goran Bogdanoviq dhe këshilltarin e presidentit të këtij vendi Mlagjan Gjorgjeviq që sot të vizitojnë Kosovën.

Beogradi zyrtar pohon se vizita ishte e paralajmëruar në procedurë të rregullt, ndonëse nuk saktëson se kujt i është dërguar kërkesa. Autoritetet serbe thonë se nga EULEX-i kishin marrë përgjigje se institucionet e Kosovës nuk kishin miratuar vizitën.
XS
SM
MD
LG