Ndërlidhjet

Obama në Kairo do t'u drejtohet myslimanëve


Presidenti i Shteteve te Bashkuara, Barak Obama, ka thënë se do ta shfrytëzojë fjalimin e tij javën e ardhshme në Egjipt si përpjekje për ta përmirësuar imazhin e Shteteve e Bashkuara në boten myslimane.

Obama tha se planifikon të diskutojë qasjen e vendit të tij për myslimanet në mbarë boten dhe kontributet e myslimaneve në Shtetet e Bashkuara te Amerikës.

Ai tha se do të diskutojë çështjen e nevojës për paqe në Lindjen e Mesme dhe mirëkuptimin e ndërsjellë ndërmjet shteteve.
XS
SM
MD
LG