Ndërlidhjet

Konuzin: Rusia e mbështet Serbinë rreth Kosovës


Ambasadori rus në Serbi, Aleksander Konuzin, ka përsëritur sot se Rusia do të vazhdojë ta mbështesë Beogradin në përpjekjet për ruajten e Kosovës brenda Serbisë.

“Këtë e bëjmë për shkak se respektojmë parimet e së drejtës ndërkombëtare dhe për arsye se Serbia është mike e afërt e Rusisë”, tha Aleksandar Konuzin.

Sipas tij, “gjatë periudhës së kaluar, është zhvilluar një politikë sistematike, që Kosova t’i meret Serbisë”.
XS
SM
MD
LG