Ndërlidhjet

Vdiq udhëtarja e fundit e Titanikut


Personi i vetëm që kishte mbijetuar fatëkeqësinë e anijes së njohur Titanik, Milvina Din, ka vdekur mbrëmë në moshën 97 – vjeçare.
Milvina Din, familja e së cilës kishte emigruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ishte foshnjë dy muajshe në Titanik, kur anija u fundos në vitin 1912.
Milvina kishte shpëtuar pasi e kishin mbështjellur në qese plastike. Fatkeqësinë e kishin mbijetuar edhe nëna dhe vëllau i Milvinës, ndërsa babai i kishte vdekur.
XS
SM
MD
LG