Ndërlidhjet

Fejt përshëndet zgjedhjen e Avokatit të Popullit


Shefi i Zyrës Civile Ndërkombëtare Piter Fejt e ka përshëndetur zgjedhjen e Avokatit të Popullit.

“Kuvendi i Kosovës sot bëri një hap të madh përpara. Jam i bindur se Sami Kurteshi do të punojë në interes të të gjithë qytetarëve të Kosovës dhe do të synojë që të zgjërohen të drejtat dhe liritë e tyre. Ai e ka mbështetjen time të plotë në kryerjen e detyrave të tij në mënyrë të pavarur dhe të paanshme”, thuhet në komunikatë.
XS
SM
MD
LG