Ndërlidhjet

Serbia kundër zvogëlimit të KFOR-it


Serbia konsideron se nuk duhet ngutur me zvogëlimin e trupave të KFOR-it, sepse nuk ka siguri të mjaftueshme për serbët dhe jo shqiptarët, ka deklaruar në takimin ministror në Bruksel, ministri i Mbrojtjes së Serbisë, Dragan Shutanovac.

Gjatë takimeve me zyrtarët e NATO-s, Shutanovac ka shfaqur shqetësimin e Beogradit për shkak të zvogëlimit të trupave të KFOR-it në Kosovë.
XS
SM
MD
LG