Ndërlidhjet

Bobi: PD thellon diferencën me PS në Tiranë


Sondazhi i qendrës humanistike “Gani Bobi”, i kryer në Tiranë, ka nxjerrë fituese Partinë Demokratike me 50.2 për qind të votave të deklaruara, ndërsa Partia Socialiste ka 40 për qind të votave.

Lëvizja Socialiste për Integrim ka dalë me 5.4 për qind të votave. Edhe në votën e padeklaruar, PD gjendet në avantazh me 38.7 për qind, PS me 30.8 për qind, LSI me 4.2 për qind dhe G-99 me 2.3 për qind.
XS
SM
MD
LG