Ndërlidhjet

Shefer: NATO-s i duhet definim i ri


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jap de Hop Shefer, ka deklaruar se kësaj aleance i duhet definim i ri i rolit në shekullin XXI, në luftën kundër rreziqeve të reja, përfshirë piraterinë, terrorizmin dhe sulmet përmes internetit.

Shefer ka thënë se rreziqet e reja kërkojnë përgjigje. Ai vlerëson se lufta në Afganistan dhe raportet me Rusinë gjithashtu paraqesin sfida për aleancën perëndimore.
XS
SM
MD
LG