Ndërlidhjet

NImic: Kompromisi - Republika Veriore e Maqedonisë?


Ndërmjetësi i Kombeve të Bashkuara Metju Nimic ka propozuar si zgjidhje në kontestin ndërmjet Shkupit dhe Athinës që emri i ri i Maqedoniës të jetë “Republika Veriore e Maqedonisë”, ndërsa gjuha të jetë maqedonishtja, shkruan e përditshmja “Dnevnik”.
Pos të përditshmes “Dnevnik” këtë propozim e kanë bërë publik edhe disa mediume tjera të Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG