Ndërlidhjet

BE: Plan për mungesën e gazit


Për shkak të frikës për mundësinë e një mosmarrëveshjeje të re për energji në mes të Rusisë dhe Ukrainës, Bashkimi Evropian zbuloi planet për ballafaqimin me mungesat e furnizimit me gaz natyror në të ardhmën.

Masat janë paraparë të ndihmojnë shtetet anëtare të BE-së për të parashikuar, për të shmangur, dhe për t’ju përgjigjegjur çdo zvogëlimi eventual në furnizimet me gaz natyror nga Rusia si furnizues i madh, gazi i të cilit arrin në Evropë përmes gazsjellësit në Ukrainë.
XS
SM
MD
LG