Ndërlidhjet

Sitigrup (Citigroup) befasoi këndshëm


Banka Sitigrup (Citigroup) ka befasuar këndshëm Uoll Stritin duke shënuar fitim në tremujorin e dytë të këtij viti në vlerë 3 miliardë dollarë ose 49 centë për një aksion. Ekspertët kishin pritur që Sitigrup të shënonte humbje në këtë tremujor.
Sitigrup ka qenë një nga bankat më të godituar nga kriza kreditore dhe recesioni. Ajo nga qeveria amerikane gjatë këtij viti morri 45 miliardë dollarë dhe garanca në vlerë 300 miliardë dollarë për të shpëtuar nga bankrotimi.
XS
SM
MD
LG