Ndërlidhjet

Preshevë: Demonstrim i dhunës policore


Kryetarët e komunës dhe kuvendit komunal të Bujanocit, Shaip Kamberi dhe Jonuz Musliu, kanë shfaqur kundërshtinë e tyre për çfardo forme të dhunës në Luginën e Preshevës dhe kanë akuzuar policinë se po injoron institucionet dhe organet e pushtetit lokal. Në një letër dërguar ambasadorëve të SHBA-ve, Britanisë së Madhe, Francës, Gjermanisë dhe misionit të OSBE-së, ata kanë vënë në pah se incidentet e fundit dëshmojnë se në këtë hapësirë sërish po manifestohet demonstrim i dhunës policore dhe injorim i pushtetit lokal.
XS
SM
MD
LG