Ndërlidhjet

Lubjanë: 72 raste të gripit H1N1


Në Slloveni janë konfirmuar 72 raste të gripit H1N1, ndërsa shumica janë infektuar në botën e jashtme.

Të gjitha rastet e gripit në Slloveni janë të formës së lehtë dhe trajtohen në shtëpi.

Punëtorët shëndetësorë në Slloveni gjatë verës parashohin rritje të numrit të të infektuarve për shkak të udhëtimeve më të shpeshta jashtë vendit.
XS
SM
MD
LG