Ndërlidhjet

Mëkëmbet Felipe Masa


Vozitësi i Ferarit, Felipe Masa, ka vazhduar shërimin e sukseshëm në Budapest, pas aksidentit të rëndë në shtegun Hungaroing. Udhëheqësit e ekipit kanë thënë se shpresojnë se deri në fund të javës ai do të dalë nga spitali.
Mjekët kanë deklaruar se brazilianit Felipe Masa i duhet shërim gradual. Ata kanë pohuar se aktualisht Felipe Masa nuk shfrytëzon aparatet për frymëmarrje, ndërsa ka arritur të lëvizë edhe duartë dhe këmbët.
Felipe Masa humbi vetëdijën pasi që morri një goditje në kokë dhe pastaj u përplasë edhe me mburojën mbrojtëse afër shtegut të garave.
XS
SM
MD
LG