Ndërlidhjet

Koshtunica kërkon zgjedhje të jashtëzakonshme


Kryetari i Partisë Demokratike të Serbisë, Vojislav Koshtunica, ka ftuar qeverinë e Serbisë që të konvokoj zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare dhe të mos mbajë peng gjithë shtetin.
Koshtunica ka thënë se qeveria është e pa-aftë dhe çdo ditë po dëmton ekonominë dhe qytetarët e Serbisë.
Kryetari i PDS ka ftuar qeverinë në Beograd që t’i japë fund “agonisë ku e ka çuar vendin dhe të konvokoj zgjedhje për të nxjerrë një qeveri të re që do të shpëtoj vendin nga kriza”.
XS
SM
MD
LG