Ndërlidhjet

Iran: Khatami dënon gjykimin e protestuesve


Ish presidenti i Iranit dhe mbështetësi kryesor i lëvizjes opozitare, Mohamed Khatami, sot iu bashkangjit atyre që e dënuan gjykimin e reth 100 njerëzve, të akuzuar për protesta pas zgjedhjeve të 12 qershorit.

Khatami tha se gjykimi është kundër kushtetutës dhe ligjeve, si dhe kundër të drejtave të qytetarëve.

Ai tha se gjykata i ka nxjerrë rrëfimet e të akuzuarve në rrethana jo të rregullta.
XS
SM
MD
LG