Ndërlidhjet

Vazhdohet misioni i OKB-së në Irak


Misioni i Kombeve të Bashkuara në Irak është vazhduar edhe për një vit, ka vendosur Këshilli i Sigurimit i OKB-së.

15 vendet anëtare të Këshillit të Sigurimit kanë miratuar rezolutën 1883 me të cilën qeveria e Irakut dhe vendet tjera anëtare të Kombeve të Bashkuara ftohen të “ruajnë” sigurinë në këtë vend dhe t’i ofrojnë mbështetje logjistike misionit të organizatës botërore.

XS
SM
MD
LG