Ndërlidhjet

Kosovë: Gjendja e sigurisë e qëndrueshme


Gjendja e përgjithshme e sigurisë në Kosovë është vlerësuar e qëndrueshme në takimin e rradhës të Këshillit të Sigurisë. Është vlerësuar pozitivisht bashkëpunimi mes Policisë së Kosovës, EULEX-it dhe KFOR-it në fushën e sigurisë.

Këshilli i Sigurisë, ka kërkuar zbardhjen e vrasjes së dy banorëve serbë të Parteshit duke theksuar që rasti të mos politizohet.
XS
SM
MD
LG