Ndërlidhjet

Rënie e tregjeve evropiane


Tregjet financiare evropiane u mbyllën në nivele me të ulëta si pasojë e zhgënjimit të investitorëve nga treguesit më të fundit të ekonomisë amerikane.

Të dhënat e fundit mbi koston dhe produktivitetin e punës në SHBA ishin shqetësuese. Rënien më të madhe edhe gjatë ditës së sotme e pësoi tregu bankar.
XS
SM
MD
LG