Ndërlidhjet

Poloni: Arrestohet referi i futbollit


Policia e Polonisë njoftoi se e ka arrestuar një refer të ligës së parë të futbollit në kuadër të hetimeve të gjera për korrupsionin në këtë sport.

Në vitin 2008, prokurori publik në qytetin Vroclav, filoi hetime për korrupsion në futbolin polak, kurse deri tash për kurdisjen e ndeshjeve janë akuzuar 230 persona, përfshirë trainerë, referë, lojtarë dhe anëtarë të lidhjes kombëtare të futbollit.
XS
SM
MD
LG