Ndërlidhjet

Rritet vlera e aksioneve në bursat evropiane


Aksionet në bursat evropiane janë mbyllur me rritje mtë vlerës, pas lajmeve të papritura se Franca dhe Gjermania kanë shënuar rritje ekonomike, por rritja e aksioneve nuk ishte e madhe pas njoftimeve se të dhënat në Shtetet e Bashkuara janë më të pakta.

Gjermania dhe Franca u rikthyen nga recesioni me rritje ekonomike gjatë tremujorit të dytë, duke i dhënë fund recesionit të tyre shumë më herët se sa parashikonin ekonomistët.
XS
SM
MD
LG