Ndërlidhjet

Afrika e Jugut 2010: 120000 bileta falas


Rreth 120000 bileta do të jepen falas për të ndjekur ndeshjet e kampionatit botëror të futbolit që do të mabhet në vitin 2010 në Afrikën e Jugut.

Biletat falas do të shkojnë për banorët e varfër të Afrikës së Jugut, që janë njëherësh dhe mbështetësit më të mëdhenj të futbollit.

Organizatorët janë të shqetësuar se megjithë faktin se kategori të caktuara të popullsisë do të marrin bileta me çmime të posaçme, një pjesë e mirë e të varfërve me ngjyrë në Afrikën e Jugut nuk do të mund të ndjekin ndeshjet e kampionatit.
XS
SM
MD
LG