Ndërlidhjet

Kosovë: Janë hapur vendvotimet e serbëve


Burime serbe nga Kosova raportojnë se në Graçanicë dhe në Gorazhdevc, janë hapur vendvotimet për, siç thuhet, zgjedhjet lokale të serbëve për komunat Prishtinë dhe Pejë.

Këto zgjedhje, që i organizon qeveria e Serbisë, nga institucionet e Kosovës konsiderohen jolegjitime, ndërsa “rezultatet e tyre nuk do të jenë të vlefshme dhe nuk kanë kurrfarë fuqie politike”.
XS
SM
MD
LG