Ndërlidhjet

HRW: Fund dhunës ndaj homoskesualëve


Grupet paraushtarake në Irak po torturojnë dhe vrasin homoseksualët, bën të ditur Human Rights Watch.

Grupi që merret me mbrojtjen e të drejtave të njeriut ka kërkuar nga qeveria irakiane të veprojë menjëherë për të ndaluar aktet e dhunës.

Gjatë këtij viti, në pjesë të ndryshme të Irakut, janë gjetur trupa të personave që dyshohet si ishin homosksualë.
XS
SM
MD
LG