Ndërlidhjet

KQZ, jo përdorimit të kamerave në votime


Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve nuk ka miratuar përdorimin e kamerave gjatë procesit zgjedhor në votimet e ardhshme. Në nëntor në Kosovë do të zhvillohen zgjedhjet për pushtetin lokal.

Opozita kishte kërkuar përdorimin e kamerave si një mjet për të mënjanuar keqpërdorimet dhe shkeljet gjatë procesit të zgjedhjeve.
XS
SM
MD
LG