Ndërlidhjet

Mbërrijnë vaksinat kundër H1N1


Britania dhe Franca kanë marrë dozat e para të vaksinës kundër gripit të derrave. Britania ka marrë 100 mijë doza, të cilat ende nuk kanë marrë licensën në mënyrë që të përdoren tek pacientët.

Burimet zyrtare frnaceze nuk kanë dhënë detaje për sasinë dhe mënyrën e shpërndarjes së tyre.
XS
SM
MD
LG