Ndërlidhjet

Prishtinë: Vazhdon greva e nënave


Një grup i nënave të personave të pagjetur në Kosovë sot, ditën e pestë, e vazhdoi grevën në Prishtinë, me të cilën kërkojnë, që sa më parë të përcaktohet identiteti i mbetjeve të trupave të pajetë, që janë gjetur në mbarë Kosovën.

Ato po bëjnë grevë para Insntitutit për mjekësi ligjore dhe për të zhdukur në Prishtinë, ku mbahen mbetjet e trupave të pajetë të afro 400 personave.
XS
SM
MD
LG