Ndërlidhjet

SHBA: Afro 2000 studentë me simptome të gripit


Zyrtarët thonë se afro 2mijë studentë në Universitetin Shtetëror në Uashington, kanë raportuar simptome të gripit të derrave.

Udhëheqësit e Universitetit, me afro 19 mijë studentë, kanë thënë se po veprojnë sipas udhëzimeve të Qendrave për kontrollin e sëmundjes dhe parandalimit të Shteteve të Bashkuara, duke i këshilluar studentët se si t’i shmangen infektimit me këtë virus.
XS
SM
MD
LG