Ndërlidhjet

Kosova nisi t'ia paguajë borxhin Bankës Botërore
Kosova ka filluar t’ia paguajë Bankës Botërore pjesën e parë të borxhit prej 381 milionë euro.

Muharrem Shahini, zyrtar nga Ministria e Ekonomisë dhe Finansave, ka thënë se pjesa që është kthyer është 9.2 milionë euro.
XS
SM
MD
LG