Ndërlidhjet

Një rajon belg ndalon shamitë në shkollaFlandria, rajon i Belgjikës ka ndaluar mbajtjen e shamisë nëpër shkolla shtetërore.

Ndalesa i prek 700 shkollat në rajonin e Flandrisë, ku kryesisht flitet gjuha holandeze, si dhe disa shkolla në Bruksel.

Një debat i ngjashëm për mbajtjen e shamive nëpër shkolla po zhvillohet edhe në Valoni, rajonin tjetër të Belgjikës.
XS
SM
MD
LG